Uusimmat artikkelit

Greenstep tutki ja analysoi Kummien kumppanuustyötä

Greenstep toteutti vaikuttavuusanalyysin Kummien yhteistyökumppaneista, ja tuki itse samalla Kummien työtä.

Greenstepin Susanna Oravainen oli mukana toteuttamassa vaikuttavuusanalyysiä. (Kuva: Mikael Vihriälä)

Lastenklinikoiden Kummien yhteistyökumppanit kokevat erityisen tärkeäksi sen, että voivat konkreettisesti vaikuttaa lasten ja nuorten hyvinvointiin Suomessa. Muun muassa tämä selvisi Greenstepin vastuullisuuspalveluiden toteuttamasta vaikuttavuusanalyysistä, jossa kysyttiin Kummien yhteistyökumppaneilta, miten vaikuttavaksi he kokevat yhteistyön Kummien kanssa.

Greenstep on perheyritys, joka tarjoaa taloushallinnon palveluita kirjanpidosta vastuullisuuspalveluihin. Vastuullisuus kuuluu myös yrityksen arvoihin, ja siksi mahdollisuus tehdä töitä Kummien kanssa oli yritykselle merkityksellistä.

Vastuullisuuskonsultti Susanna Oravainen kertoo, että kysely toteutettiin Kummien tämänhetkisille yhteistyökumppaneille.

– Vastuullisuustiimin lisäksi projektiin osallistuivat data- ja markkinointitiimi. Projekti oli mielenkiintoinen ja antoisa. Kummit on ehdottomasti sellainen toimija, jonka työtä haluamme olla tukemassa, Oravainen sanoo.

Vaikuttavuusanalyysistä Kummit sai tärkeää tietoa siitä, mitä kumppanit ajattelevat yhteistyöstä ja millaiseksi he ovat sen kokeneet. 

Saadut tulokset olivat kautta linjan positiivisia. Lisäksi analyysistä saatua materiaalia käytetään Kummien palvelun kehittämiseen.

Teksti: Laura Koljonen

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥