Uusimmat artikkelit

Kasmirin Kummikaverikirje

Moikka Kummikaverit – Kasmir täällä!

En ole kauheasti vielä päässyt jakamaan tuntojani tuoreesta isyydestäni, mutta nyt minulle avautui aivan mahtava paikka sitä varten. 

Olohuoneen ikkunasta avautuu melko lannistavat syksyiset maisemat, mutta entisestä vierashuoneesta, eli nykyisestä lastenhuoneesta, kuuluu söpöä pientä ääntä. Tuolla äänellä on ihmeellinen kyky muuttaa niin ikkunasta näkyvä maisema aurinkoiseksi, kuin kokonainen elämäkin.

Kasmir Elämä Lapselle -konsertissa 2021

Kesäkuun kahdeksas päivä me saimme tämän ainutlaatuisen äänenkantajan luoksemme, eikä mikään ole ollut ennallaan sen jälkeen. Tai ainakaan minun pienen maailmani sisällä. 

Nimittäin tämän pienen maailman mannerlaatat kokivat niin valtavan uudelleenjärjestelyn, että itse navat vaihtoivat puoliaan. 

Työni on helposti sellaista, missä asiat tuppaavat melko usein pyörimään oman navan ympärillä. Onneksi eivät enää. 

Täällä kotona on nykyään uusi napa, eikä mikään ole itselleni yhtä tärkeää kuin siitä huolehtiminen. 

Muistan vieläkin, kuinka koiramme Paavo muutti omaa suhtautumista kaikkeen elävään. 

En sitten tiedä onko kyseessä erityisherkkyys vai korostunut empatia, mutta aiemmin saatoin ohittaa kuumalla asfaltilla kärvistelevän mehiläisen, mutta en enää Paavon tulon jälkeen. Nyt siirrän mehiläisen kadun vieressä olevalle nurmikolle. 

Koiran ja mehiläisen väliltä on kohtalaisen vaikeaa löytää yhteneväisyyksiä, mutta siinä minä näin oman koirani kärvistelemässä kuumalla asfaltilla ja ensimmäinen reaktioni oli siirtää hänet suojaisampaan paikkaan. 

Nyt taas näen oman lapseni vaikkapa suomalaisen rauhanturvaajan sylissä

Afganistanissa tai Elämä Lapselle -konsertin insertissä. 

Mieltä vääntää ja sydäntä riipii ihan ennenkokemattomalla tavalla. 

Onneksi meillä on taho, kuten Lastenklinikoiden Kummit ry, joka on tarjonnut suojaisampaa paikkaa sitä eniten tarvitseville jo vuodesta 1993.

Marraskuussa 2021,
Kasmir

Haluatko liittyä pienten potilaiden tukijoukkoihin Kummikaverina? Saat 4-6 kertaa vuodessa kotiisi kirjeen, jonka on kirjoittanut Kummivaikuttaja – artisti, sairaalan henkilökuntaan kuuluva ihminen tai muu julkisuuden henkikö.

Liity mukaan täältä!

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥