Uusimmat artikkelit

Kummit hakee osa-aikaista hallintoassistenttia

Hallintoassistentti, osa-aikainen (äitiysloman sijaisuus)

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, lastentautien kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Järjestämme tehokkaan tiimimme voimin useita varainhankintakampanjoita ja tapahtumia vuoden aikana sekä rakennamme yhteistyökumppanuuksia.

Etsimme nyt vahvistusta aktiiviseen tiimiimme äitiysloman ajaksi!

Tarjoamme opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle tai jo kokeneemmalle asiantuntijalle tuntityötä Kummitoimiston mielenkiintoisten hallintotehtävien parissa. Toimenkuvaasi kuuluvat moninaiset hallinnon työt kuten asiakaspalvelu, taloushallinnon erilaiset tehtävät, CRM-järjestelmän päivittäminen ja kehittäminen, erilaiset kehityshankkeet, selvitystyöt ja hallinnointitehtävät. Pienessä tiimissä pääset monipuolisesti mukaan merkityksellisiin työtehtäviin, eikä yksikään päivä ole samanlainen!

Olet mielellään jo toiminut taloushallinnon ja/tai asiakkuudenhallintatehtävien parissa. Olet parhaimmillasi usean projektin keskellä ja nautit erilaisten asiakaspalvelutilanteiden hoitamisesta – lämmin ja huomioiva asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia. Rakastat organisoimista sekä lankojen käsissä pitelemistä. Olet oma-aloitteinen sekä toimeen tarttuva tiimipeluri. Hallitset yleisimmät office-ohjelmat ja olet käyttänyt joitakin talous- tai asiakkuudenhallinnan ohjelmistoja (Salesforce tai Procountor -kokemus iso plussa!).

Työskentely voisi alkaa jo syyskuussa, sopimuksemme mukaan. Kyseessä on äitiysloman määräaikainen sijaisuus, todennäköisimmin kesäkuun 2022 loppuun saakka. Viikoittainen tuntimäärä vaihtelee ja sovitaan yhdessä,
alustavasti 5-15 tuntia/vko.

Lisätietoja: Kaisa Latva-Rasku puh. 040 582 4759
2.9. klo 9-12. ja 3.9. klo 12-15.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.9. mennessä osoitteeseen [email protected]

Tule tekemään ihmeitä yhdessä tukijoukkojemme kanssa!

Oikotie tukee Kummien rekrytointia mediatuella.

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥