Uusimmat artikkelit

Tikkurila mukaan Kummien Mielen tila -kampanjaan mittavalla lahjoituksella

PPG Tikkurila tukee lasten ja nuorten mielenterveyden edistämistä Lastenklinikoiden Kummien Mielen tila -kampanjassa

PPG Tikkurila haluaa tuoda väriä ja iloa lasten ja nuorten elämään lahjoittamalla Lastenklinikoiden Kummit ry:n Mielen tila -kampanjalle 30 000 euroa.

Lastenklinikoiden Kummien vuosi sitten kansainvälisenä lapsen oikeuksien päivänä lanseeraama Mielen tila -kampanja rahoittaa tutkittuja hoitomenetelmiä, jotka purevat tehokkaasti lasten ja nuorten mielenterveyden häiriöihin.

Osana Mielen tila -kampanjaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS aloitti alkuvuodesta 2020 Lastenklinikoiden Kummien tuella pilotin, jossa erikoissairaanhoito kouluttaa näyttöön perustuvan Cool Kids -hoito-ohjelman osaajia ympäri Suomen ja auttaa menetelmien käyttöönotossa sekä seurannassa myös peruspalveluiden puolella – perheneuvoloissa ja kouluissa. Cool Kids auttaa ahdistuneisuushäiriöistä kärsiviä lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

”Yritysvastuu on koko meidän toimintamme keskiössä, ja haluamme siksi olla mukana tukemassa lasten ja nuorten mielenterveystyön edistämistä tekemällä lahjoituksen Kummien Mielen tila -kampanjalle. Samat arvot allekirjoittavat myös Tikkurilan kesäkuusta 2021 alkaen omistanut amerikkalainen maali- ja pinnoiteyhtiö PPG”, sanoo PPG Tikkurilan toimitusjohtaja Meri Vainikka.

”Olemme erityisen iloisia, että olemme saaneet PPG Tikkurilan uutena kumppanina mukaan tukemaan Kummien tärkeää työtä lasten ja nuorten parhaan mahdollisen hoidon hyväksi. Lasten ja nuorten mielenterveyden tukeminen on Kummityön keskiössä tulevina vuosina, ja nyt todella tarvitaan tukijoita näihin yhteisiin talkoisiin, jotta voimme yhdessä luoda muutosta ja pyrkiä reagoimaan ongelmiin proaktiivisesti – mahdollisimman aikaisessa vaiheessa”, kertoo Kummien kumppanuuspäällikkö Nina Tuomenoksa.

Cool Kids on tehokas, näyttöön perustuva hoitomenetelmä lasten ja nuorten ahdistuneisuushäiriöiden ehkäisemiseksi. Tutkimusten mukaan 50 % hoitoprosessin läpikäyneistä lapsista ja nuorista ei täytä ahdistuneisuushäiriön diagnoosia hoidon jälkeen. Hoito-ohjelma tukee lapsen ohessa koko perhettä. Kummien kampanjan avulla on jo nyt koulutettu yli 120 uutta menetelmäohjaajaa ympäri Suomen. Koulutukset jatkuvat vuosina 2022 ja 2023.

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥