Uusimmat artikkelit

Saara Aalto: ”Kummien tapahtumissa tuntuu yhteisölliseltä”

Laulaja-lauluntekijä Saara Aalto haluaa Kummina rohkaista ihmisiä olemaan juuri sellaisia kuin he ovat.

Saara Aalto on tuttu näky Kummien JouluMielelle-konserteissa. (Kuva: Laura Koljonen)

Olen ollut mukana Kummien toiminnassa…. Useamman vuoden.

Minut houkutteli mukaan… Ei minua juurikaan tarvinnut houkutella mukaan! Kummit oli minulle entuudestaan tuttu ja kun sain olla mukana esittämällä musiikkia, suostuin heti.

Hauskaa on ollut erityisesti… Esiintyminen erilaisissa tapahtumissa. Niissä on aina tosi hyvä yhteishenki artistien kesken. Konserteissa kaikki ovat yleensä ihan eri genreistä, ja takahuoneessa olen tutustunut vaikka kehen. Musiikin tekeminen on välillä tosi yksinäistä, mutta tapahtumissa se tuntuu yhteisölliseltä.

Mieleenpainuvin muistoni on… Parin vuoden takainen JouluMielelle-konsertti. Olin juuri osallistunut Britannian The X-Factoryyn, asunut kaupungissa, jossa minulla ei juurikaan ollut tuttuja ja matkustellut ympäri maailmaa. Sen vuoden päätteeksi tulin esiintymään JouluMielelle-konserttiin ja sain laulaa Teemu Roivaisen kanssa. Olen laulanut hänen kanssaan 15-vuotiaasta lähtien. Se oli itselleni jotenkin tosi koskettava juttu. Biisi oli The Prayer

Kummi-taipaleeni on opettanut minulle… Se muistuttaa ainakin itselleni siitä, että musiikin tekeminen on myös yhteisöllistä. Välillä oma puurtaminen tuntuu yksinäiseltä, mutta pitää muistaa, että elämässä on kyse yhteisöllisyydestä.

Lastenklinikoiden Kummina haluan vaikuttaa / tukea / auttaa… Haluan muistuttaa kaikkia siitä, että he olisivat juuri sellaisia kuin ovat. No fear, ei pelkoa, pätee niin moneen juttuun. Kun tekee asioita, jotka ensin pelottavat, siitä tulee hyvä fiilis.

Teksti: Laura Koljonen

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥