Elämä Lapselle

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva Elämä Lapselle -konsertti järjestetään Hartwall Arenalla Helsingissä keskiviikkona 12.9.2018 klo 19-22. Huippuartistien tähdittämän konsertin liput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Elämä Lapselle esitetään perinteiseen tapaan myös kaksituntisena suorana lähetyksenä Maikkarilla klo 20-22. Konsertin avulla tuetaan Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä.  Elämä Lapselle -konsertissa esiintyvät mm. Isac Elliot, Evelina, Elastinen, Mikael Gabriel, Aleksanteri Hakaniemi, Saara Aalto, Lucas, Jannika B sekä Pikku G, joka palaa Elli-lavalle 14 vuoden tauon jälkeen. 

Lahjoitukset

Yli 1000 euron lahjoituksella saa tervehdyksen suoraan Elämä Lapselle -konserttilähetykseen MTV3:lla keskiviikkoiltana 12.9. klo 20-22.

20€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-1-6000 tai tekstaamalla KUMMIT20 numeroon 16499.

Kaikki lahjoitusvaihtoehdot löydät täältä.

 

Palaa Elämä Lapselle 2017 -konserttitunnelmiin Maikkarin Katsomossa.

Huippuesiintyjien tähdittämä konsertti

Elämä Lapselle kokoaa artistitähdet samalle lavalle - hyvän asian äärelle - yhden illan ajaksi. Artistikiinnityksiä tehdään aina alkusyksyyn asti.

Isac Elliot

Isacin laulu-ura on erittäin lupaavasti liikkeellä ulkomailla, mutta onneksemme saamme hänet mukaan myös Elämä Lapselle -konserttiin. Ikke on ollut yksi toivotuimmista Elli-esiintyjistä jo monen vuoden ajan.

Evelina

Vuoden naisartistiksi viime vuonna Emmalla tunnustettu Evelina on upea talentti, joka on kotimaassa noussut lyhyessä ajassa soitetuimpien ja striimatuimpien artistien joukkoon. Evelina esiintyi "Ellissä" ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten. 

Mikael Gabriel

MG on ollut kotimaisen rapin kovimpia nimiä jo hyvän aikaa, mutta viimeistään Vain elämää -ohjelman lainabiisit toivat esiin Miklun monipuolisuuden artistina. Tänäkin vuonna Miklua on nähty tiuhaan myös telkkarissa X Factor Suomi -ohjelman tuomarina. 

Pikku G

14 vuotta on vierähtänyt Pikku G:n edellisestä Elämä Lapselle -esiintymisestä. Tuolloin tosi nuori ja tosi suosittu Pikku G veti täydelle Olympiastadionille Me ollaan nuoriso -jättihitin. Viime vuonna Henkka teki väkevän paluun ja aktiivisen keikkailun ohessa Solmussa on soinut tiuhaan tahtiin kautta maan.

Elastinen

Kummien hallituksen jäsen ja myönteinen voimahahmo Elastinen on aina valmis nousemaan lavalle hyvällä asialla. Suomirapin pioneeri on yksi genrensä menestyksen keskeisimmistä tekijöistä. Ilo saada Ela mukaan!

Saara Aalto

Huikean lahjakas Saara Aalto on yksi kansainvälisesti valovoimaisimmista ja upeaäänisimmistä laulajista, joita Suomesta on viime vuosikymmeninä ponnistanut. Saara hurmasi yleisönsä Kummien joulukonsertissa viime vuonna ja on mahtavan hienoa saada hänet nyt mukaan Elämä Lapselle -konserttiin.

Lucas

Lupaava laulaja/lauluntekijä Lucas julkaisi debyyttialbuminsa pari vuotta sitten ja kohosi sen myötä kotimaan kiinnostavimpien nuorten artistien joukkoon. Tällä hetkellä Lucas nauttii vankkaa striimisuosiota sekä keikkailee aktiivisesti eri puolilla Suomea. 

Aleksanteri Hakaniemi

Aleksanteri Hakaniemi ehti ennen soolouransa alkua keikkailla monen tutun kotimaisen artistin kanssa. Nyt on ollut kuitenkin oikea hetki astua itse parrasvaloihin. 

Jannika B

Sielukas Jannika B on parin viime vuoden aikana hurmannut yhä uusia yleisöjä taidoillaan ja monipuolisuudellaan. Jannika esiintyi edellisen kerran Elämä Lapselle -konsertissa 2014 biisillään Šiva.

Nelli Matula

Nelli Matula taitaa laulun ja tanssin huikean hyvin. Jo viime vuonna Ellissä nähty Nelli on yksi kovimmista nousevista artisteista Suomessa tällä hetkellä.

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme