Elämä Lapselle

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva Elämä Lapselle -konsertti järjestetään Metro Areenalla Espoossa keskiviikkona 13.9.2017 klo 19-22. Huippuartistien tähdittämän konsertin liput tulevat myyntiin kevättalven aikana. Elämä Lapselle esitetään perinteiseen tapaan myös kaksituntisena suorana lähetyksenä Maikkarilla klo 20-22. Konsertin avulla tuetaan Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä.  Elämä Lapselle -konsertin ensimmäiset artistikiinnitykset ovat Ellinoora, Robin, JVG, Alma, Antti Tuisku, Alex Mattson, Isac Elliot sekä Mikael Gabriel. 

OSTA LIPUT KONSERTTIIN!

Elämä Lapselle -konsertti osana virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa

Palaa Elämä Lapselle 2016 -konserttitunnelmiin Maikkarin Katsomossa.

Huippuesiintyjien tähdittämä konsertti

Elämä Lapselle kokoaa artistitähdet samalle lavalle - hyvän asian äärelle - yhden illan ajaksi. Artistikiinnityksiä tehdään aina alkusyksyyn asti.

Mikael Gabriel

MG on ollut kotimaisen rapin kovia nimiä jo hyvän aikaa, mutta viimeistään Vain elämää -ohjelman lainabiisit toivat esiin Miklun monipuolisuuden artistina. 

Robin

Huippuluokan lahjakkuus, joka vie uraansa määrätietoisesti vuodesta toiseen eteenpäin. 2016 Elämä Lapselle -konsertissa Robin esiintyi yhdessä nuoren potilaan, Eemilin, kanssa.

Alex Mattson

EDM-tähti Alex Mattson on myös kansainvälisesti katsoen yksi kotimaan lupaavimmista nuorista tuottaja-artisteista. 

Isac Elliot

Vaikka Isacin laulu-ura on lupaavasti liikkeellä ulkomailla, niin tänä vuonna häntä on kuultu myös suomeksi – Miklun kanssa tehdyssä ja soittolistat vallanneessa ”Liikaa sussa kii” -biisissä.  

Ellinoora

Monet Ellinooran kappaleista taipuvat komeasti yhteislauluksi ja kertosäkeiden koukut ovat niissä erittäin tehokkaita.  Ellinoora esiintyy Ellissä nyt ensimmäistä kertaa.

Antti Tuisku

Tuiskun Antti on poptähtenä vertaansa vailla – loistava esiintyjä ja erinomainen esikuva. Tosi hienoa saada Antti parin vuoden tauon jälkeen Elämä Lapselle -konserttiin mukaan. #anatude #tervetuloa

JVG

Jaren ja Ville Gallen rapduo on edennyt viime vuodet kotimaisen musiikin etulinjassa. Areenat täyttyvät ja meininki on katossa. Samalla pidetään huolta – kaksikko on jo monena vuonna osallistunut Kummien tapahtumiin.

Alma

Elton Johnin piti löytää Alma ensin omalle soittolistalleen, niin Suomessakin alkoi kunnon kuhina. Räväkkä ja upeaääninen Alma valittiin Emma-gaalassa vuoden tulokkaaksi 2016.

Nelli Matula

Rähinä Recordsin artisti Nelli Matula on superlahjakas laulaja/lauluntekijä/tanssija, jota on tänä keväänä kuultu mm. yhdessä Robinin kanssa äänitetyssä Hula Hula -biisissä. Nelli esiintyy Kummien tapahtumassa nyt ensimmäistä kertaa.

Elastinen

Kummien hallitukseenkin kuuluva ELA on tärkeässä roolissa hyvän viestin viemisessä eteenpäin. Elämä Lapselle -konserteissa Elastinen on esiintynyt jo stadion-vuosista lähtien.

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme