Uusimmat artikkelit

Republicista Lastenklinikoiden Kummien strateginen viestintäkumppani

Kaupallisen viestinnän ja markkinoinnin toimisto Republic aloittaa yhteistyön Lastenklinikoiden Kummien kanssa.

Kaupallisen viestinnän ja markkinoinnin toimisto Republic aloittaa yhteistyön Lastenklinikoiden Kummien kanssa. Republic keskittyy yhteistyössä tukemaan Kummeja viestinnän strategisessa suunnittelussa, sidosryhmäviestinnän työkalujen kehittämisessä sekä vuoden tärkeimpien tapahtumien jalkautuksissa.

Kummit on erittäin tyytyväinen saadessaan alkuvuodesta kolmannen kerran vuoden viestintätoimistoksi valitun ja paljon kiitosta keränneen toimiston kumppanikseen.

”Republic on ansioitunut markkinointiviestinnän kentässä näkemyksen, nykyaikaisuuden ja erinomaisen asiakaskokemuksen kautta. Kummit on pyrkinyt perustamisestaan lähtien tukemaan lastenklinikoita sekä lastentautien tutkimusta tehokkaasti ja tavoitteellisesti, ja nyt käynnistyvä kumppanuus Republicin kanssa kehittää entisestään edellytyksiä tukea tavoitettamme – parasta mahdollista hoitoa lapsille ja nuorille Suomessa. Vahvalle perustalle luodut uudet toimintamallit ja työkalut ovat hienosti saavutettavissa tällaisen yhteistyön avulla”, toteaa Lastenklinikoiden Kummien viestintä- ja markkinointipäällikkö Matti Valli.

Republicissa yhteistyöhön lähteminen Kummien kanssa on sydämen ja mahdollisuuksien asia. Myönteinen vaikuttaminen yhteisesti tärkeisiin päämääriin on koko henkilöstölle motivoivaa.

”Uskon puhuvani koko henkilöstömme puolesta, kun sanon, että tämä on meille todella tärkeä kumppanuus. Jokainen Republicilla saa aina hyvän mielen nähdessään asiakkaan onnistuvan ja tämä pätee vielä erityisesti, kun kyseessä on Kummien kaltainen järjestö, joka tuottaa iloa ja positiivisuutta apua tarvitseville lapsille. Ei ollut kahta sanaa lähdemmekö mukaan antamaan aikaamme, kun pyyntö Kummeilta tuli”, Republicin toimitusjohtaja Hasse Eranka toteaa.

Livekeikka herätti median mielenkiinnon

Kummien ja Republicin ensimmäinen julkinen yhteistyö oli lauantaina 16. toukokuuta järjestetty Kummit Live: Elastinen -hyväntekeväisyyskonsertti. Republic auttoi Livestreamin välityksellä järjestyn konsertin konseptin luomisessa sekä tapahtuman näkyvyyden kasvattamisessa eri mediakanavissa.

Lasten mielenterveystyöhön rahaa kerännyt konsertti keräsi lopulta Kummeille upeat 45 000 euroa.

”Oli hienoa nähdä kuinka ihmiset halusivat auttaa ja tukea tällä tavalla Kummien toimintaa. Konsertin mahdollisti monta yhteistyökumppania ja haluan kiittää heitä kaikkia. Uskon myös vahvasti siihen, että tulevakin yhteistyö Republicin kanssa tulee kantamaan samalla tavalla hedelmää hyvän asian puolesta”, Matti Valli kiittelee.

”Tämä oli hieno ensimmäinen onnistuminen, jonka päälle on hyvä rakentaa tulevaa sekä tuoda Kummien tärkeää toimintaa yhä isommalle joukolle suomalaisia enemmän tunnetuksi”, Hasse Eranka jatkaa.

Tule mukaan lahjoittajaksi

Lähde mukaan pienten potilaiden tukijoukkoihin lahjoittamalla.

Jaa tämä sivu somessa

Tärkeän asian välittäminen eteenpäin on aina hyvä ajatus. Tästä voit sen tehdä! ♥